Skip to main content

Claus Eriksen stiftede i 1985 Image Data ApS.

Det var i den tid, hvor de første PC’ere begyndte at ramme det danske marked, og hvor de første ERP-systemer så småt begyndte at blive udviklet.

Det blev til 21 år med Image Data ApS, inden Claus 1. november 2006 stiftede IT Basen ApS. Det var nu som 100% Microsoft partner, hvilket betød, at produkterne var C5 og XAL.

Da Microsoft valgte at sende både XAL og C5 på pension, var det et godt tidspunkt at tage Microsoft NAV med i produkt sortimentet. Senest er det blevet Microsoft Dynamics 365 Business Central, som er det aktulle produkt, vi arbejder med.

IT Basen ApS har dog stadig mange kunder på "de gamle" produkter: XAL, C5 og NAV - og vi sætter en stor ære i at servicere og vedligeholde disse.

Henrik Bang Knudsen blev tilknyttet IT Basen ApS i 2010, efter at Claus og Henrik i nogle år havde haft et nært samarbejde. Henrik var tidligere ansat hos JR Data, hvor han havde udfyldt rollen som udvikler siden 1991.

Henrik Knudsen er en rutineret udvikler i både XAL, C5, NAV og Business Central. 

Ud over sine evner som udvikler, er Henrik en fremragende og troværdig rådgiver og system arkitekt. Så tøv endelig ikke med at tage fat i Henrik og gi' ham dine udfordringer.